Политика за поверителност

В онлайн магазин www.zappriani.bg потребителите се разделят на нерегистрирани потребители (гости) и регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни при регистрация в сайта.
Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от www.zappriani.bg да бъде закрит техния потребителски профил.
www.zappriani.bg има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители. Регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.
www.zappriani.bg няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Р. България.

В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин www.zappriani.bg и нарушаване на етиката, администраторите на www.zappriani.bg имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.
www.zappriani.bg запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.
Настоящите „Общи условия на онлайн магазин Zappriani.bg „ имат задължителна сила, както за www.zappriani.bg, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени в от датата на публикуването им в www.zappriani.bg.

www.zappriani.bg съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.