Рекламации

Имате право да върнете продукт от каталога в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал.2 на чл.55
Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са ползвани, експлоатирани и могат да бъдат приети като нова Стока, не липсва касов бон.

При връщане на продукт, когато той отговаря на поръчаното от клиента, разходите за куриер са за сметка на клиента (освен при проблем с ка>чеството на продукта. Можете да изпратите продукта/ите до офис на Еконт гр.София – офис Бокар, за МБН МЕБЕЛИ.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането.

При проблем с качеството на продукта ние ще заменим продукта, направим отстъпка от цената или върнем платената сума, като разходите за куриер и/ или превод на сумата са за наша сметка (чл. 124 от закона за Защита на потребителя).

МБН МЕБЕЛИ възстановява в 30 дневен срок платената за продукта/ ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.
Гаранцията на всички ръчно правени абажури от МБН МЕБЕЛИ е 12 месеца, като не включва осветителни елементи-пендел, ел.крушки, които не са част от производството на МБН МЕБЕЛИ. Гаранцията на ел.елементи се предоставя от техния производител.

Моля, обърнете внимание на следните специфични случаи:
- Продукт може да бъде върнат или заменен, при стандартни поръчки (Модела е част от нашия каталог/онлайн магазин).
- Продукта не е специфична поръчка изработена по желание на клиента.
- Ако Модела е специфичната поръчка която е изработена и отговаря на поръчаното от клиента, размяна или рекламация не се приемат. При технически проблем на специфична поръчка рекламацията е възможна в рамките на гаранционния период.
- Връщаме, правим отстъпка в цената или заменяме нестандартна поръчка, само когато не сме спазили следните параметри по поръчката: основен цвят и цвят на елементите, модел, диаметър, форма, материал за изработка.


Изтеглете формуляр за рекламация