Интериорен проект - Вила

zappriani.bg post Интериорен проект - Вила cover image

В този проект имате възможността да се насладите на две различни атмосфери, които предоставят разнообразие и възможности за промяна на интериора. От по-модерен и стилен дизайн до по-провансалски и уютен стил, този проект предлага истинско изживяване на елегантността и удобствата на две различни стилови визии. 

Първата визия представя съвременен и стилен интериор, който привлича с чистите линии и минималистични детайли. Нюанси на нежни и пастелни цветове се използват за стените и меките мебели, като създават атмосфера на спокойствие и хармония. Мебелите са избрани със стил и изчистени форми, които подчертават съвременния дизайн на пространството. Осветлението е интегрирано в декора, с фокус върху минималистичните лампи и вътрешния дизайн на светлината.

Във втората визия с по-провансален вид, проекта предлага уютна обстановка, вдъхновена от провансалския стил, с богати декоративни елементи и топли тонове. Използват се меки текстилни материи, винтидж мебели и декоративни елементи, като керамични съдове и текстилни завеси. Осветлението в провансалския стил е добре подбрано, с фокус върху стилни и елегантни детайли, които допълват уютната обстановка на пространството.