Тази статията може би прилича на равносметка, но по-скоро за нас носи емоцията на благодарствено писмо, защото въпреки всичките странности, годината за Studio Zappriani е повече от успешна и искаме да Ви споделим Защо?!

2020-та година започна за нас с финалните приготовления за участието ни в световното изложение за осветление Light + Building във Франкфурт, Германия. Вряхме и кипяхме почти половин година с мисълта за това изложение, за което чакахме цели две години – да ни одобрят, да ни разпределят площ, да приемат дизайна на щанда ни, да подготвим нашата колекция с модели за това световно осветително дефиле… и 9 дни преди да заминем за Германия – световната пандемична ситуация преустанови всичко това, за всички и за нас!

Светът блокира. Всички трябваше да стоим вкъщи. Домът вече се превърна в мястото, където и работим, и учим, и можем да бъдем с близки хора и любими приятели. Тази нова реалност доведе до сближаване, сплотяване, промяна на навици за живеене и по естествен път доведе до силно фокусиране, върху това как изглеждат домовете ни и желанието да бъдат обновени, обогатени, за да носят цялото удоволствие и комфорт на всички места, които сме искали да посетим или обичаме да посещаваме.


blog attached image


Осветлението е дял от интериора, на който по правило се падат над 30% от естетическото въздействие и възприятие за цялостното усещане за стил, а нивото на осветеност е от изключителна важност за нивото на комфорт в пребиваването в дадена среда.

Е, в мрачната 2020-та година стана така, че потребността от това да ни бъде светло по всеки възможен начин, се оказа жизнено необходима!
blog attached image


Studio Zappriani има изключителното предимство да произвежда над 50% от компонентите, които влагаме в нашето абажурно осветление, а всичко останало от всяка наша лампа е дело на европейски компании и фабрики, с които имаме изградени и установени дългогодишни работни отношения, и за които също знаем, че работят с план за устойчиво развитие, максимално местни ресурси и налични продукти.

Това е нашата политика и точно този стил на работа направи така, че ние понесохме минимални затруднения в производствения ни процес.

blog attached imageblog attached image


Ръчно изработените ни абажури и осветителни тела са един дял от предлаганите от нас модели, а освен това работим с множество европейски марки, които доставяме с почти обичайните темпове, и това допринесе за множеството реализирани интериорни проекти през 2020-та.blog attached imageblog attached image

blog attached imageblog attached image
blog attached imageblog attached image

blog attached imageblog attached image
Договорихме и новото ни партньорство с Tiffany Home Studio - модерен шоурум за интериорен дизайн в гр. София, където разположихме най-емблематичните модели осветление наStudio Zappriani в различните интериорни кътове, на общо двата етажа търговска площ.blog attached imageblog attached image

blog attached imageblog attached image

И точно заради това, че бяха преустановени всички световни и местни изложения, нашият красив модел Lampion.E е последният избран за победител в конкурса "Българска мебел на годината" на изложението "Светът на мебелите", в което участвахме в Inter Expo Center през март 2019 година.blog attached imageblog attached image


Благодарни сме на 2020-та година, и знаем, че каквото и да ни поднесе 2021-ва, ние сме подготвени да посрещнем всяко предизвикателство, защото именно в кризата се утвърдиха добрите партньорства, успешно създадохме нови такива с клиенти и производители, архитекти и интериорни дизайнери, български медии и браншови организации. Studio Zappriani Ви очаква!