Studio Zappriani изработва и предлага класическо абажурно осветление,което може да бъде в богато разнообразие от цветове и видове текстилни материали, специално създадени и сертифицирани за изработка на осветление.


Започваме от базисните фини дюсови платове, които са един от най-честия избор за плафони,подходящи за всяко помещение, а също така са много чест избор за нощни лампи.


Продължаваме с натурален лен - харесван еднакво и за цилиндричния ни модел с решетка Еко / и за конусовиден висящ абажур за дневна стая / и за класически лампион-трипод / или настолна лампна „Буратино" / или семпли дизайнерски аплици с дървена основа


Преминаваме през множеството вариации на кадифени и плюшени платове, с различна плътност и мекота, които избирате за акцентно осветление над трапезната маса, или елегантни настолни лампи.Можем да предложим натурален деним, вълнени платове и естествен филц, които винаги привличат вниманието ако са висящ абажур или във вариант за лампион.


Разполагаме с текстили със структура взаимствана от модния свят – букле, тартан, каре, пепит и пачуърк.Стигаме и до естествената или еко кожа, която сме изработвали дори в екстравагантните варианти на змийска или крокодилска визия.


А за децата можем да предложим голяма колекция от шарени и симпатични десени с всякакви любими герои.


Можем да отпечатаме всякакви авторски дизайни, корпоративни цветове, лога и цялостно брандиране, което да използваме за направата на абажури.


През настоящата 2020-та година добавихме в палитрата ни от възможности иновативен материал, който има визията на елегантна тъкана рафия, с фино влакно и дребна структура на оплетка, с който можем да изработим абажури с натурална „Бохо" визия.


Всеки абажур отвътре може да бъде изработен със също толкова голямо разнообразие от специализиран осветителен материал, който да бъде избран според желанието дали да разпръсва или фокусира осветеността, да има цветна, луксозна златиста метална визия или такава от естествен натурален фурнир. Кабелите на лампите също имат богато разнообразие, както и детайлите за включване в мрежата за захранване (щепсели и ключове).

Всички материали, които Studio Zappriani използва за изработването на абажури са сертифицирани за безопасна употреба. Всеки абажур изработен от нас има 5 години гаранция.

За всеки Ваш проект сме на разположение да Ви консултираме, заповядайте при нас на ул. „Юнашка песен" 11, а при необходимост можем да Ви посетим на адрес.