Ръчно лята Коледна Парфюмна свещ от палмово масло, Аромат Коледна светлина

Кат. номер: ZP2023
Рейтинг: 0/5
Ръчно лята Коледна Парфюмна свещ от палмово масло, Аромат Коледна светлина, Натурален Веган Продукт

Количество:
Цена :
19.90лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Описание

Ръчно ляти парфюмни свещи, Аромат Коледна светлина
-бавно горене, над 50 часа
-вместимост: 220 мл
 
-богата парфюмна композиция, разработена във Франция специално за Студио Запприани: Вълшебно ухание на Коледен ябълков щрудел с Канела, Портокалови корички и нежна Ванилия, обгърнати в маслена прегръдка за много уют и топлина.
-палмово масло-восък без отделяне на вредни емисии
Стили, елегантни, ароматни и не само това!
Какво отличават нашите ръчно изработени свещи?
Високата прецизнос на изработка и висококачествените материали съобразени с природосъобразния начин на живот отличават този продукт от масово предлаганите. Палмовото масло е най-добрият продукт за изработка на висококачествените свещи. Свещите са направени изцяло от натурално, сертифициарно палмово масло с максимално бавно горене за дълга издържливост и ароматизиране на помещенията, в който освен красив акцент са и естествен ароматизатор.
Какво е памет на свеща и кога тя гори бавно?
Винаги при първо запалване на свеща оставете най-горния слой да се разстопи на цяло без фитила да е оформил дупка в самия восък. По този начин свеща придобива "памет" , восъка да се разтапя на цяло и гори в пъти по-бавно. Нашите свещи имат горимост над 50 астрономически часа.
Палмово Масло:
Палмовото масло е дестилирано, природно чисто, есенциално олио. Този натурален продукт е отгледан и добит по напълно естествен начин. Плодовете на палмата са събрани на ръка след което се дестилира чрез пара, без абсолютно никакво съдържание на химикали. Полученото палмово масло е хидрогенерирано или втърдено и превърнато в свещи.
В сравнение с другите продукти за изработване на свещи като парафина, който е добавъчен продукт за получаане на бензин и чийто изпарения са изключително вредни, палмовите свещи горят ЧИСТО. Това означава, че не замърсяват въздуха и не излъчват неприятна миризма на масло както парафиновите, освен това димят по-малко. Изгарянето на парафиновите свещи отделя значително количество вредни емисии CO2 и образува нездравословни условия за живот.
Палмовото масло е 100% Натурален Веган Продукт, НЕ е ГМО модифициран. Пламъка на палмовата свещ е стабилен и по-ярък в сравнение с останалите свещи. Палмовата свещ има отличително предимство с по-продължително горене от парафиновите и соеви такива. Те са твърди и сухи, разтапят се постепенно, без да изгубят формата си. Могат да устоят до 60°C Градура, което ги прави издържливи и през най-горещото лято.
Ръчно лятите свещи на Studio Zappriani се предлагат в различни парфюмни композиции. Може да бъде създаден и брандиран индивидуален фирмен продукт по запитване.