Детска Лампа Модел Буба в Розово

Детска Лампа Модел Буба в Розово
Цена : 115.00лв.

Кат. номер: BubaB25H25

Детска лампа Модел Буба в два цвята - бяло и наситено розово. Моделът е подходящ за подарък за Свети Валентин, Рожден ден или друг празник.Двуцветна детска лампа Модел Буба е прекрасен ръчно изработен абажур, подходящ за детска стая на момичета. Моделът е решен в два цвята - бял цвят за светлите часове на денонощието и невероятен розов във вътрешността. Модел Буба ще внесе лек розов акцент и ще огрее помещението с мека светлина. Моделът е подходящ за подарък за Свети Валентин, Рожден ден или друг празник.

Размерите на посочения модел са:

Диаметър: 25 см

Височина: 25 см

Колекция Светулка е най-новата ни колекция създадена с мисъл за всички малчовци и техните родители. Непретенцизозеният бял цвят за светлите часове от денонощието, подхожда на всякакви цветови гами. Акцентът на детската лампа попада върху цветната вътрешна част, която определя нюансите на светлината вечер.

Всички абажури от Колекция Светулка могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина), като нощни лампи, лампиони, аплици или плафони.

Всички лампи от Колекция Светулка се предлагат с пендел (кабел) съобразен с цвета на абажура и изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 80 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Каталози