Детска Лампа Модел Бухалчета

Детска Лампа Модел Бухалчета
Цена: 99.00лв.

Кат. номер: OwlB30H30

Бутикова лампа Модел Бухалчета за детска стая.Детски бутиков полилей Модел Бухалчета е подходящ за детски и бебешки стаи за момиче или момче. Интересни, неангажиращи цветове и рисунки правят абажура подходящ за множество интериорни дизайни.

Към всеки абажур може да бъде изработен блендер - долен капак, който има за цел да отрази светлината и да я подсили. В този случай тя не дразни очите и помещението става по-светло. Можете да изберете между два вида блендери - текстилен или плексиглас. Изберете класически или модерен дизайн за вашето помещение.

Посоченото осветително тяло е със следните размери :

Диаметър : 30 см

Височина : 30 см

Детски Лампи Запприани са изключително подходящи като подарък на деца за Рожден ден, Коледа.

Осветителните тела за детска стая на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи за детска стая се предлагат в комплект с пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела. Осветителните тела за детска стая могат да бъдат изработени и като детски нощни лампи.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 70 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни колекции осветителни тела - Колекция Дъга, Колекция Перла, Черепите на Майстора, Колекция Точки, Колекция Пролет, Колекция Ретро, и Колекция Модерно.

Изтеглете електронен вариант на
НАШИЯ КАТАЛОГ
Изтеглете електронен вариант на
НАШИЯ КАТАЛОГ