Детска Лампа Райско Кътче

Кат. номер: HeavenB33H30
Рейтинг: 0/5
Детска лампа Райско Кътче е весела, пъстра и свежа. Подходяща за всяка стая - бебешка, на малки принцове или принцеси, може да бъде поставена също така в трапезария, всекидневна, кухня. Осветително тяло придаващо закачлив и свеж вид на всяка стая.

Количество:
Цена :
165.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Описание

Детска лампа Райско Кътче е модел с ретро мотиви в нежни цветове, правещи лампата подходяща за детска стая, трапезария, всекидневна.

Към всеки абажур може да бъде изработен блендер - долен капак, който има за цел да отрази светлината и да я подсили. В този случай тя не дразни очите и помещението става по-светло. Можете да изберете между два вида блендери - текстилен или плексиглас. Изберете класически или модерен дизайн за вашето помещение.

Диаметър: 33 cm

Височина: 30 cm.

Детски Лампи Запприани са изключително подходящи като подарък на деца за Рожден ден, Коледа.

Осветителните тела за детски стаи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Декоративните лампи от колекция Пролет могат да бъдат изработени като полилеи, лампиони и абажури.

Всички лампи за детска стая се предлагат в комплект с пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 70 см,Е27, 230V, 50/60Hz

IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни модели интериорно осветление - Колекция Дъга, Колекция Перла, Колекция Черепите на Майстора, Колекция Контраст, Колекция Ретро и Колекция Модерно.