Двуцветен Абажур Модел Запприани в бяло и оранжево

Двуцветен Абажур Модел Запприани в бяло и оранжево
Цена : 275.00лв.

Кат. номер: ZapprianiB50H25

Детска лампа Модел Запприани със скандинавски дизайн в два цвята - бяло и наситено оранжево.Невероятното ни оранжево предложение е Модел Запприани. Двуцветна детска лампа Модел Запприани с изчистен скандинавски дизайн. Прекрасен ръчно изработен абажур, подходящ за детска стая на момичета и момчета, поради неутралния си цвят. Моделът е решен в два цвята - бял цвят за светлите часове на денонощието и наситено оранжево във вътрешността.

Размерите на посочения модел са:

Диаметър: 50 см

Височина: 25 см

Колекция Светулка е най-новата ни колекция създадена с мисъл за всички малчовци и техните родители. Непретенцизозеният бял цвят за светлите часове от денонощието, подхожда на всякакви цветови гами. Акцентът на детската лампа попада върху цветната вътрешна част, която определя нюансите на светлината вечер.

Всички абажури от Колекция Светулка могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина), като нощни лампи, лампиони, аплици или плафони.

Всички лампи от Колекция Светулка се предлагат с пендел (кабел) съобразен с цвета на абажура и изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 80 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Каталози