Осветително Тяло от Лен Модел Еднорог мини

Осветително Тяло от Лен Модел Еднорог мини
Цена : 85.00лв.

Кат. номер: UnicornB35H30

Бутиков Модел Еднорог изработен от лен е със стилен и изчистен скандинавски дизайн.Бутиков абажур Еднорог Лен мини е стилен и изчистен, придаващ топлина и елегантен скандинавски дизайн. Модел, предпочитан от всички любители на класическото и стилното. Модел, осветил не един дом, приемна, лоби бар, заведение или магазин. Леко кремавият цвят на модела му придава нотка на топлина и различност.

Осветителните тела от Колекция Дъга мини, съчетават изчистена линия и изящност придавайки на всяко помещение съвременен, дизайнерски стил.

Диаметър: 35 см, Височина:30 cm.

Дизайнерските лампи на Студио Запприани могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина).

По големите размери включващи дифузер ще намерите в колекция Дъга.

Ръчно изработените абажури от колекция Дъга мини на Запприани са изключително подходящи за детска стая, разбира се те могат да бъдат и един много подходящ модел за вашата трапезария, всекидневна, лоби бар, магазин, зведение, офис помещения. Лампи Дъга са интериорно решение с изискан и изчистен вид.

Всички лампи от колекция Дъга и Дъга мини могат да бъдат изработени като лампиони, полилеи, абажури или нощни лампи.

Декоративните лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи Дъга се предлага с пендел (кабел) съобразен с цвета на абажура и изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 80 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Каталози