Ръчно Изработен Детски Абажур Модел Госпожа Бухал в Бяло

Ръчно Изработен Детски Абажур Модел Госпожа Бухал в Бяло
Цена : 155.00лв.

Кат. номер: ВхитеKukuB30H30

Ръчно Изработен Детски Абажур Модел Госпожа Бухал в Бяло и розово, подходящ за детска стая на момиче.Бутикова детска лампа Модел Госпожа Бухал в Бяло е ръчно изработен детски абажур с нежен бял цвят, розови мотиви на любимите нощни пазители на гората. Любопитни бухалчета надничат от всеки клон за да придадат артистичен вид на детската стая. Цветовете на абажура го правят подходящ за детска стая на момчета.

Посоченото осветително тяло е със следните параметри:

Диаметър: 30 cm

Височина: 30 cm.

Детски Лампи Запприани са изключително подходяща като подарък на деца за Рожден ден, Коледа, както и всеки друг празник.

Осветителни тела за детски стаи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички детски лампи се предлагат в комплект с пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Тази лампа може да бъде изработена и като детска нощна лампа.

Към всеки абажур може да бъде изработен блендер - долен капак, който има за цел да отрази светлината и да я подсили. В този случай тя не дразни очите и помещението става по-светло. Можете да изберете между два вида блендери - текстилен или плексиглас. Изберете класически или модерен дизайн за вашето помещение.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 70 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни колекции осветителни тела - Колекция Дъга, Колекция Перла, Черепите на Майстора, Колекция Точки и др.

Каталози