Ръчно Изработен Детски Абажур Модел Малкият Багер

Ръчно Изработен Детски Абажур Модел Малкият Багер
Цена : 155.00лв.

Кат. номер: LittleExcavatorB33H30

Ръчно изработен детски абажур Модел Малкият Багер в оранжево.Един от най-новите ни детски абажури подходящ за стая на момчета. Детската лампа е решена в свеж оранжев принт върху бял фон. Малки пъргави багери, пътни знаци и маршрути задружно опасват всички страни на абажура. Всеки смел малчуган ще обикне от пръв поглед нашото най-ново попълнение в Колекция Детски Лампи. Осветителното тяло е подходящо за различни интериори и цветови формации.

Посоченото осветително тяло е със следните параметри:

Диаметър: 33 cm

Височина: 30 cm.

Детски Лампи Запприани са изключително подходяща като подарък на деца за Рожден ден, Коледа, както и всеки друг празник.

Осветителни тела за детски стаи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички детски лампи се предлагат в комплект с пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Тази лампа може да бъде изработена и като детска нощна лампа.

Към всеки абажур може да бъде изработен блендер - долен капак, който има за цел да отрази светлината и да я подсили. В този случай тя не дразни очите и помещението става по-светло. Можете да изберете между два вида блендери - текстилен или плексиглас. Изберете класически или модерен дизайн за вашето помещение.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 70 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни колекции осветителни тела - Колекция Дъга, Колекция Перла, Черепите на Майстора, Колекция Точки и др.

Каталози