Инициали
Дизайнерските Барбариани могат да бъдат щампирани с инициали по ваше женалие.
Натоварване
Въздушното кресло издържа натоварване от 270 кг.
Удобство
Всеки Барбариан е снабден с джобове за телефон, таблет и списание.
Размери
Разгънат ( Дължина х Ширина ) 250см х 90 см Сгънат: 35см x 18 см.

Барбариани

Чувството да седнеш на облак

Запознайте се с веселия Барбариан. Кресло - Барбарон от ново поколение. Веселият Барбариан е модел, изработен в лимитирана серия, дизайнерски шарки и цветове.

Изработен от висококачествени материали, изключително удобен и надежеден, ще се превърне в незаменим спътник във всяко ваше приключение. Благодарение на компактните си размери в неразгънато състояние и на раничка към него може да го носите навсякъде с вас.

Какво представляват барбарианите

Изработен от висококачествени материали, изключително удобен и надежеден, ще се превърне в незаменим спътник във всяко ваше приключение. Благодарение на компактните си размери в неразгънато състояние и на раничка към него може да го носите навсякъде с вас. Има много и най-разнообразни сфери на приложение- може да ги използвате като диван, като легло или като дюшек. 4 странични джобчета ви дават допълнително удобство да прибирате в тях телефони книги или каквото пожелаете. Материята е непромукаема и може да бъде използван и като воден дюшек. Забравете за безкрайното помпане! Разгъва се и се пълни с въздух за секунди, а и също толкова лесно се прибира. Почиства се изключително лесно с халдка вода и сапун. Именно тези негови качества го правят толкова подходящ за почивка на открито, на море, в планината, около басейна или на двора - той ще бъде навсякъде с вас. Предлага се в 8 разцветки, което гарантира, че ще допадне и на най-предирчивите от вас. Нестандартен, удобен, забавен, лесен за употреба и надежден – или просто невероятния Барбариани.

Изберете своя дизайнерски барбариан

Както при всички продукти на Студио Zappriani така и при Барбарианите акцент е уникалният дизайн. Може да изберете измежду 12 различни модела, всеки от които притежава собствено неповторимо усещане за лято.

{{ barba.title_bg }}

Въведете инициали

Направете вашия Барбариан уникален!
Вие избирате какво да пише на въздушното кресло.

За добавяне на инициали се заплаща 20 лв.

Цена:

Изтеглете електронен вариант на
НАШИЯ КАТАЛОГ
Изтеглете електронен вариант на
НАШИЯ КАТАЛОГ