Ръчно Изработен Лампион Модел Черепите

Ръчно Изработен Лампион Модел Черепите
Цена : 399.00лв.

Кат. номер: SkullsH160

Ръчно изработен бутиков лампион от естествено дърво в комплект с абажур.Бутикова настолна лампа ръчно изработена от естествени материали. Лампион Модел Черепите е един от новите ни модели лампиони изработени с прецизност и внимание към всеки детайл. В случая основата е решена да бъде в класическо черно, което подчертава дизайна на абажура. По ваше желание цветът на дървената основа може да бъде сменен. Интересен акцент може да бъде също и цветният текстилен кабел. Разполагаме с над 20 вида разцветки на кабели с текстилна оплетка.

Модел Черепите е изключително подходящ за стая на деца в юношеска възраст. Лампионът ще подчертае индивидуалността и уникалността на интериора и ще подсили неговия характер.

Цената е за Трипод с включен абажур, с диаметър не по-голям от 50 см и текстилено оплетен кабел с дължина до 4 м, цвят по избор.

Декоративните Лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Посоченият модел на снимката е с размери :

Основа:

Височина: 160 см.

Разкрач на основата : 45 см

Осветително тяло:

Диаметър: 40 см

Височина: 30 см

В случай, че не откривате желаните размери и цветове, молим да се свържете с нас и заедно ще намерим решение.

Каталози