Ръчно Изработен Детски Абажур Модел ''Лондон''

Кат. номер: london
Рейтинг: 0/5
Ръчно Изработен Детски Абажур Модел ''Лондон''

Количество:
Цена :
95.00лв.
Стара цена :
179.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Описание

Един от най-новите ни детски абажури подходящ за стая на момчета. Всеки модерен юноша ще хареса от пръв поглед нашето най-ново попълнение в Колекция Детски Лампи. Осветителното тяло е подходящо за различни интериори и цветови комбинации. 

Посоченото осветително тяло е със следните параметри:
Диаметър: 40 cm
Височина: 30 cm. 

Детски Лампи Запприани са изключително подходяща като подарък на деца за Рожден ден, Коледа, както и всеки друг празник.
Осветителни тела за детски стаи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти. 
Всички детски лампи се предлагат в комплект с пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела. 
Тази лампа може да бъде изработена и като детска нощна/настолна лампа. 
Към всеки абажур може да бъде изработен блендер - долен капак, който има за цел да отрази светлината и да я подсили. В този случай тя не дразни очите и помещението става по-светло. Изберете класически или модерен дизайн за вашето помещение. 

Разгледайте и останалите ни колекции осветителни тела - Колекция Дъга, Колекция Перла, Черепите на Майстора, Колекция Точки и др.
Продуктът е мострен!