Бутиков абажур Модел Еко

Бутиков абажур Модел Еко
Цена : 179.00лв.

Кат. номер: HutB40H25

Бутиков Модел Eko е стилен и изчистен, придаващ топлина. Модел, предпочитан от всички любители на класическия скандинавски дизайн.


Бутиков Абажур Модел Еко Италия Изработен от Суров Лен

Кат. номер: LinenB35H30-1

Бутиков Модел Eкo Италия, съчетава естествени материали и тонове. Изчистен и стилен модел.


Цена: 395.00лв.

Суров лен

Модел Еко е изработен от 100% суров лен. Ленът има изключително гладка повърхност, лесен е за почистване и трудно се замърсява и се влияе съществено от механични действия. Ленът създава усещане за топлина и уют и променят светлината по много ефирен и естествен начин.

МДФ Дифузер

Акцента на натуралния и изчистен дизайн на Еко се придава от дифузера, който е изработен от прецизно изрязан МДФ в натурални цветове. MDF-а е изцяло рециклиран материал, което подчертава стремежа ни към опазването на природата и съхраняването на горите.

ПЕНДЕЛИ ТИП АБАЖУРИ


Класическа визия за основно, висящо таванно осветление, пенделите тип абажур могат да бъдат с различен модел шапка (конус или цилиндър), размери по ширина и височина, разновидност на текстил и кабел. Предлагаме богато разнообразие от възможности за избор на абажурните компоненти: вид и цвят на текстила; избор на материал за вътрешната част – прозрачно или цветно фолио, фурнири или фолио с визия на сребро, злато или меден бронз; с възможност за осветяване в топлата гама; избор на кабел в цвят с текстилна обшивка; избор на розетки и фасунги. Предлагаме и реставриране на абажури, и изработка с различна форма по задание на клиента.


Класически скандинавски дизайн. Семпъл ръчно изработен абажур от Студио Zappriani. Изключително стилно и семпло решение, подходящо за множество интериорни решения.

Осветителните тела от Колекция ЕКО съчетават изчистена линия и изящност, придавайки на всяко помещение съвременен, дизайнерски стил, постигнат с естествени материали. За кратко време с този модел успяхме да се наложим на английския пазар. Списания като GQ, House and Garden, Glamour, както и The World of Interiors представиха този модел многократно на своите страници. Вдъхновяващ дизайн, изчистена еко визия, прецизна работа бяха малка част от определенията, с които се гордеем.

Големината на абажурите варира от 40 см в диаметър до 100 см, височина 25см. Бутиковите лампи могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина).

Ръчно изработените абажури Еко на Студио Zappriani са изключително подходящи за хол, трапезария, всекидневна, лоби бар, магазин, заведение, офис помещения. Всички лампи от колекция Еко могат да бъдат изработени като лампиони, полилеи, настолни лампи и нощни лампи. Лампите на Студио Zappriani се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи Еко се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Zappriani са с тегло до 1 кг/.


За Модел Еко

Великобритания

Модел Еко „грее“ от страниците на британското списание House & Garden Magazine. С капка изненада, щипка гордост и цели литри радост открихме, че Еко е включен в един от броевете на списанието на страниците посветени на Вдъхновяващи Интериори. Е, ние със сигурност се вдъхновихме!

Каталози