Бутиков Абажур Модел Еко Италия Изработен от Суров Лен

Бутиков Абажур Модел Еко Италия Изработен от Суров Лен
Цена : 395.00лв.

Кат. номер: LinenB35H30-1

Бутиков Модел Eкo Италия, съчетава естествени материали и тонове. Изчистен и стилен модел.Бутиков Модел Eкo Италия, съчетава естествени материали и тонове. Изчистен и стилен модел от Студио Запприани, изработен по индивидуална клиентска поръчка. В този случай акцента пада не само върху дифузера - лазерно изрязана МДФ плоскост, но и върху плата - суров лен. Изключително стилно и семпло предложение, подходящо за множество интериорни решения.

Големината на абажурите варира от 35 см в диаметър до 70 см, височина 30см, цената е за модел с големина 35 см.Абажур с размери 60 или 70 см ще намерите в категорията като отделни артикули.

Бутиковите лампи могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина).

Ръчно изработените абажури от Колекция Дъга на Студио Запприани са изключително подходящи за хол, трапезария, всекидневна, лоби бар, магазин, заведение, офис помещения. Лампи Дъга са интериорно решение с изискан и изчистен вид.

Всички лампи от колекция Дъга могат да бъдат изработени като лампиони, полилеи, настолни лампи и нощни лампи.

Декоративните Лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи Дъга се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Каталози