Бутиков Абажур Модел Инка Мед

Кат. номер: CopperInca
Рейтинг: 0/5
Ръчно изработено осветително тяло с уютно кафяв цвят и разтопена мед.

Изберете опция:


Количество:
Цена :
228.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Характеристики

Материал:
Цвят:
Цокъл:
Производител:
Material:

Описание

Модел Инка Мед е ръчно изработен абажур, който омайва със своята разтапяща сетивата кехлибарена светлина. С цвят на кафени зърна отвън и нагрята мед във вътрешността, този бутиков полилей неминуемо ще ви отнесе някъде на юг. Симбиоза от цветове, която ще ви потопи в неповторим домашен уют, без значение че се намирате в ресторанта или в луксозен лоби бар - Модел Инка Мед е абажур със завладяваща харизма.

Всяка една бутикова лампа от Колекция Мед може да се изработи и като лампион, основа от естествени материали във всякакви цветове или такава от метал - оставяме решението на вас. Моделите са подходящи за лоби бар, ресторант, рецепция, хол, спалня.

Посоченото осветително тяло е със следните размери:

Диаметър: 50 см

Височина: 25 см

Своята бутикова лампа може да поръчате във всякакви размери, съобразени с помещението и интериора на вашия дом. Може да изберете конус с нестандартни размери, елипса, квадрат или правоъгълник. Окачването също може да бъде персонализирано - директен монтаж на тавана или свободно падащ полилей.

Колекция Мед е най-новото ни иновативно допълнение към продуктовата гама, която предлагаме. Наситени, богати цветове отвън съчетани с топли медни нюанси във вътрешността. Очарованието на абажурите е още по-голямо при включено осветително тяло, хармонията на цветовете покорява и придава уют на всяко помещение.

Всички полилеи от Колекция Мед се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.