Бутиков Полилей Магия мини

Кат. номер: MagicianB35H30
Рейтинг: 0/5
Бутиков полилей Магия в изключително свеж лиметен зелен цвят. Изчистена линия с цвят придаващ топлина на цялото помещение.

Количество:
Цена :
169.60лв.
Стара цена :
212.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Характеристики

Material:
Цвят:
Цокъл:
Производител:

Описание

Бутиков полилей Магия в изключително свеж лиметен зелен цвят. Изчистена Линия с цвят придаващ топлина на цялото помещение. Това е модела, който имахме честа да бъде тестван от редактора на един от най-популярните блогове за интериор и дизайн в Германия Raumideen. За нас беше чест и признание този модел да бъде избран като осветително тяло за трапезарията на главния редактор, човек докоснал се до безброй дизайнерски решения в сферата на осветителните тела.

Осветителните тела от Колекция Дъга мини, съчетават изчистена линия и изящност придавайки на всяко помещение съвременен, дизайнерски стил.

Диаметър: 35 см, Височина:30 cm.

Дизайнерските лампи на Студио Запприани могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина).

По големите размери включващи дифузер ще намерите в колекция Дъга.

Ръчно изработените абажури от колекция Дъга мини на Запприани са изключително подходящи за детска стая, разбира се те могат да бъдат и един много подходящ модел за вашата трапезария, всекидневна, лоби бар, магазин, зведение, офис помещения. Лампи Дъга са интериорно решение с изискан и изчистен вид.

Всички лампи от колекция Дъга и Дъга мини могат да бъдат изработени като лампиони, полилеи, абажури или нощни лампи.

Декоративните лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи Дъга се предлага с пендел (кабел) съобразен с цвета на абажура и изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 80 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.