Бутиков Полилей Магия, различни големини

Бутиков Полилей Магия, различни големини
Цена : 102.00лв.

Кат. номер: MagicianB50H25

Бутиков полилей Магия в изключително свеж лиметен зелен цвят. Изчистена линия с цвят придаващ топлина на цялото помещение.Бутиков полилей Магия в изключително свеж лиметен зелен цвят. Изчистена Линия с цвят придаващ топлина на цялото помещение. Това е модела, който имахме честа да бъде тестван от редактора на един от най-популярните блогове за интериор и дизайн в Германия Raumideen. За нас беше чест и признание този модел да бъде избран като осветително тяло за трапезарията на главния редактор, човек докоснал се до безброй дизайнерски решения в сферата на осветителните тела.

Дизайнерските осветителните тела от Колекция Дъга съчетават изчистена линия и изящност придавайки на всяко помещение съвременен, дизайнерски стил.

Размера и броя на крушките варират според вашите нужди и предпочитания.

Всички бутикови лампи могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина).

Ръчно изработените абажури от Колекиця Дъга на Запприани са изключително подходящи за хол, трапезария, всекидневна, лоби бар, магазин, заведение, офис помещения. Лампи Дъга са интериорно решение с изискан и изчистен вид.

Всички лампи от колекция Дъга могат да бъдат изработени като лампиони, полюлеи, абажури или нощни лампи.

Декоративните Лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи Дъга се предлага в комплект с блендер (долен капак) и хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Модел на снимката е с размер: диаметър 60 см, височина 20 см.

Блендерът отразява светлината и осветява цялото помещение с мека приятна светлина.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 100 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 2.5 кг/.

Пресата за бутиков полилей Магия

Германия

Имахме невероятното удоволствие и чест модел Магия да бъде тестван не от кой да е, а от редактора на един от най-популярните блогове за интериор и дизайн в Германия – Raumideen. Още по-голямото признание дойде когато главният редактор на блога избра нежното зелено сияние на модела да осветява именно неговата трапезарията! Това е човек, който се е докоснал до безброй дизайнерски решения в сферата на осветителните тела и неговият избор бе нашият модел Магия!

Каталози