Бутиков Полилей Ретро Делукс

Бутиков Полилей Ретро Делукс
Цена : 259.00лв.

Кат. номер: RetroDeluxeB40H40

Бутиков полилей Ретро Делукс в наситен лилав цвят, с невероятни орнаменти типични за ретро стила.Бутиков полилей Ретро Делукс в наситен лилав цвят, с невероятни орнаменти типични за ретро стила. Този модел е произведение на изкуството съчетаващо в себе си ретро стил, цветни орнаменти и изработка от най-високо качесто. Осветително тяло от най-висок клас. Дизайн, който сам по себе си впечатлява със своите рисунки.

Моделът може да бъде използван както за осветително тяло за дома - спалня, трапезария, всекидневна, хол. За търговски и работни помещения - магазини, заведения, хотели.

Показаното осветително тяло е със следните размери.

Диаметър: 40 cm, Височина: 40 cm.

Декоративните лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Моделите от Колекция Ретро могат да бъдат изработени и като нощни лампи.

Всички лампи се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни модели осветление за дома и офиса - Детски Лампи, Колекция Дъга, Колекция Перла, Черепите на Майстора, Колекция Точки, Колекция Контраст, Колекция Пролет, Колекция Модерно и Лампиони.

Каталози