Бутиково Осветително Тяло Модел Сахара Мед

Кат. номер: CopperSahara
Рейтинг: 0/5
Бутиков абажур Модел Сахара Мед в бяло и медно

Изберете опция:


Количество:
Цена :
228.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Характеристики

Материал:
Цвят:
Цокъл:
Производител:
Material:

Описание

Модел Сахара Мед е бутиков полилей ръчно изработен с прецизност и отношение към детайлитe. Този абажур от Колекция Мед покорява със своята семпла линия и дизайн. Крайният резултат е снежно бяло осветително тяло със сърцевина от сгряващи медни нюанси, което ще стопли всеки интериор.

Модел Сахара Мед е подходящ за широк кръг интериорни решения. За разлика от останалите модели от тази колекция, той бързо може да намери място в детската стая за момичета - малки или големи - белият цвят придава чистота и стил.

Всяка една бутикова лампа от Колекция Мед може да се изработи и като лампион, основа от естествени материали във всякакви цветове или такава от метал - оставяме решението на вас. Моделите са подходящи за лоби бар, ресторант, рецепция, хол, спалня.

Посоченото осветително тяло е със следните размери:

Диаметър: 45 см

Височина: 30 см

Своята бутикова лампа може да поръчате във всякакви размери, съобразени с помещението и интериора на вашия дом. Може да изберете конус с нестандартни размери, елипса, квадрат или правоъгълник. Окачването също може да бъде персонализирано - директен монтаж на тавана или свободно падащ полилей.

Колекция Мед е най-новото ни иновативно допълнение към продуктовата гама, която предлагаме. Наситени, богати цветове отвън съчетани с топли медни нюанси във вътрешността. Очарованието на абажурите е още по-голямо при включено осветително тяло, хармонията на цветовете покорява и придава уют на всяко помещение.

Всички полилеи от Колекция Мед се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.