Детска Лампа Модел Буба в Розово

Кат. номер: BubaB25H25
Рейтинг: 0/5
Детска лампа Модел Буба в два цвята - бяло и наситено розово. Моделът е подходящ за подарък за Свети Валентин, Рожден ден или друг празник.

Количество:
Цена :
155.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Описание

Двуцветна детска лампа Модел Буба е прекрасен ръчно изработен абажур, подходящ за детска стая на момичета. Моделът е решен в два цвята - бял цвят за светлите часове на денонощието и невероятен розов във вътрешността. Модел Буба ще внесе лек розов акцент и ще огрее помещението с мека светлина. Моделът е подходящ за подарък за Свети Валентин, Рожден ден или друг празник.

Размерите на посочения модел са:

Диаметър: 25 см

Височина: 25 см

Колекция Светулка е най-новата ни колекция създадена с мисъл за всички малчовци и техните родители. Непретенцизозеният бял цвят за светлите часове от денонощието, подхожда на всякакви цветови гами. Акцентът на детската лампа попада върху цветната вътрешна част, която определя нюансите на светлината вечер.

Всички абажури от Колекция Светулка могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина), като нощни лампи, лампиони, аплици или плафони.

Всички лампи от Колекция Светулка се предлагат с пендел (кабел) съобразен с цвета на абажура и изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 80 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.