Детска Лампа Модел Цикламче в наситен цикламен цвят

Кат. номер: CyclamenB25H30
Рейтинг: 0/5
Двуцветна детска лампа Модел Цикламче в два цвята - бяло и свеж, наситен лилав цвят. Абажурът може да бъде и нестандартен подарък за Свети Валентин, Рожден ден или друг празник.

Количество:
Цена :
169.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Описание

Модел Цикламче е двуцветна детска лампа, подходящ за детска стая на момичета и момчета. Моделът е решен в два цвята - бял цвят за светлите часове на денонощието и свеж, наситен цикламен цвят във вътрешността. Модел Цикламче ще внесе приятен нежен акцент и ще огрее помещението с мека светлина.

Размерите на посочения модел са:

Диаметър: 25 см

Височина: 30 см

Колекция Светулка е най-новата ни колекция създадена с мисъл за всички малчовци и техните родители. Непретенцизозеният бял цвят за светлите часове от денонощието, подхожда на всякакви цветови гами. Акцентът на детската лампа попада върху цветната вътрешна част, която определя нюансите на светлината вечер.

Всички абажури от Колекция Светулка могат да бъдат изработени по индивидуална поръчка в различни големини (широчина и височина), като нощни лампи, лампиони, аплици или плафони.

Всички лампи Светулка се предлагат с пендел (кабел) съобразен с цвета на абажура и изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 80 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.