Дизайнерска Лампа Модел Сила

Дизайнерска Лампа Модел Сила
Цена : 165.00лв.

Кат. номер: StrengthB40H30

Дизайнерска лампа Модел Сила, съчетава вечно актуалните цветове бяло и черно, както и винаги намиращата почитатили - шарка точки.Дизайнерска лампа Модел Сила, съчетава вечно актуалните цветове бяло и черно, както и винаги намиращата почитатили - шарка точки. Стилна, елегантна, ненатрапчива, подходяща за всеки вид помещение. Абажурът е семпъл и същевременно може да се използва, като акцент в помещенията за които е предназначен.Те сами по себе си могат да бъдат както трапезария, всекидневна, хол, спалня, така и лоби бар, рецепция, магазин, заведение, хотел.

Диаметър: 40 cm, Височина: 30 cm.

Декоративните лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Моделите от колекция Точки могат да бъдат произведени като висящи лампи, настолни лампи или нощни лампи.

Всички лампи се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни колекции с осветителни тела за дома и офиса - Колекция Дъга, Колекция Перла, Колекция Черепите на Майстора и Колекция Контраст.

Каталози