Дизайнерска Лампа Модел Страст

Кат. номер: PassionB40H30
Рейтинг: 0/5
Дизайнерска лампа Модел Страст е стилно решение за всички любители на червения цвят, точките като шарки, стилния и изчистен вид.

Количество:
Цена :
259.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Характеристики

Material:
Цвят:
Цокъл:
Производител:

Описание

Дизайнерска лампа Модел Страст е стилно решение за всички любители на червения цвят, точките като шарки, стилния и изчистен вид. Абажурът придава топлина и може да се използва, като акцент в помещенията за които е предназначен. Те сами по себе си могат да бъдат подходящи осветителни тела, както трапезария, всекидневна, хол, спалня така и лоби бар, рецепция, магазин, заведение.

Диаметър: 40 cm, Височина: 30 cm.

Интериорното осветление на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Моделите от колекция Точки могат да бъдат произведени като висящи лампи, настолни лампи или нощни лампи.

Всички лампи се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва: Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни колекции с осветителни тела за дома и офиса - Колекция Дъга, Колекция Перла, Колекция Черепите на Майстора и Колекция Контраст.