Модел Племе Осветително Тяло от Студио Запприани, Хелоуин Осветление

Модел Племе Осветително Тяло от Студио Запприани, Хелоуин Осветление
Цена : 159.00лв.

Кат. номер: TribeB40H30

Модел Племе, осветително тяло от Студио Запприани. Решен в свежи цветове и неизневеряващ на рокерския стил. Моделът е изключително предпочитан от нежната част на този стил. Подходяща Хелоуин осветление и декорацияМодел Племе, осветително тяло от Студио Запприани е подходящ за Хелоуин осветление и декорация. Решен в свежи цветове и неизневеряващ на рокерския стил. Моделът е изключително предпочитан от нежната част на този стил. Бял фон, нежни кафеви нюанси, черепчета и малко привкус от древните индиански племена придават уникалността на този модел. Желан и не веднъж избран от рокери държащи на стила, търсещи свежа нотка за интериорното осветление.

Диаметър: 40 cm, Височина: 30 cm. Ръчно изработените абажури от Колекция Черепите на Майстора са изключително подходящи за лоби бар, магазин, заведение, бар, бирария, любителите на рокерския стил и хубавата музика :-)

Декоративните лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела. Параметрите на пендела са, както следва: Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни колекции с осветителни тела за дома и офиса - Колекция Дъга, Колекция Перла, Колекция Точки, Колекция Контраст и Колекция Пролет.

Каталози