Оригинална Сватбена книга за гости Осветително Тяло Модел Амур

Кат. номер: WeddingB50H25
Рейтинг: 0/5
Сватбена, различна и много весела книга за гости е осветително тяло модел Амур. Много оригинален и индивидуален подарък за младоженци. Модел Амур е нашия вариант за сватбена книга. Абажур в изчистено бяло с изрисувани елементи.

Изберете опция:


Количество:
Цена :
223.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Характеристики

Material:
Цвят:
Цокъл:
Производител:

Описание

 

Ето я нашата "сватбена, различна и много весела книга за гости". Модел Амур е нашия вариант за сватбена книга. Абажур в изчистено бяло с изрисувани елементи на влюбена двойка. Имената на младоженците също така могат да бъдат изписани върху абажура.

Пожеланията към вас ще бъдат осветявани през целия ви живот, носейки в себе си символиката и смисъла на щастливия семеен живот. "За по светли дни", както обичаме да казваме ние от Zappriani.

Модел Амур е изключително весел, оригинален и много практичен подарък за младоженци. Красивият спомен от този така незабравим ден ще бъде преплетен по един много практичен начин в дома и ежедневието на младото семейство. Меката, бяла светлина ще озарява посланията със своята символика за щастлив семеен живот.

Абажура може да бъде изработен и в други големини според желанията на клиента. Част от размерите са показани, ако вие имате желание за друг размер се свържете с нас.

За да няма дублиране ние записваме имената на младоженците, датата и мястото на събитието. По този начин гарантираме за уникалността на вашия подарък.