Осветително Тяло Седмица на Модата

Осветително Тяло Седмица на Модата
Цена : 109.00лв.

Кат. номер: FashionB30H30

Осветително тяло Седмица на Модата e бутиков абажур от Студио Запприани.Осветително тяло Седмица на Модата e бутиков абажур от Студио Запприани. С полъх на мода, Париж и Милано. Този модел ви пренася на модния подиум. Бял фон придаващ изчистен, ненатрапчив стил на абажура. Модел придал светлина на не един бутик, харесван от всяка малка принцеса и най-чето избиран като подарък за нов дом.

Диаметър: 30 cm, Височина: 30 cm.

Осветителните тела на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Моделите от Колекция Модерно могат да бъдат изработени и като нощни лампи.

Всички лампи за детска стая се предлагат в комплект с пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва: Дължина 70 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Разгледайте и останалите ни модели осветление за дома и офиса - Детски Лампи, Колекция Дъга, Колекция Перла, Черепите на Майстора, Колекция Точки, Колекция Контраст, Колекция Пролет, Колекция Ретро и Лампиони.

Каталози