Ръчно Изработен Абажур, Осветително тяло и Блендер По Избор Ø 45 см

Ръчно Изработен Абажур, Осветително тяло и Блендер По Избор Ø 45 см
Цена : 215.00лв.

Кат. номер: YellowLB45H25

Уникален модел, който можем да изработим в множество цветови варианти.Дизайнерска лампа от Колекция Контраст с диаметър 45 см. Можете съвсем сами да моделирате своето осветително тяло.

Универсален модел, който можем да предложим в безброй варианти.

Показаните цветови схеми са за блендера - долния капак и осветителното тяло.

Целта на блендера е да отразява и да увеличава светлината. По този начин тя не е пряка и не дразни очите, а помещението става по-светло.

Вариациите са без граници, както цветово така и в големината. Моделът може да бъде използван, както за осветително тяло за дома - спалня, трапезария, всекидневна, хол, така и за търговски и работни помещения - магазини, заведения, хотели.

Това осветително тяло може да бъде изработено като висяща лампа, настолна лампа или нощна лампа.

Диаметър: 45 cм

Височина: 25 см.

Декоративните лампи на Студио Запприани се отличават със своята ръчна изработка, уникален стил и изключително високо качество, съобразено с всички европейски стандарти.

Всички лампи от колекция Контраст се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Пенделът може, също така да бъде в различни цветове, с дължина 150 см.

Разгледайте и останалите ни колекции с осветителни тела за дома и офиса - Колекция Дъга, Колекция Перла, Колекция Черепите на Майстора, Колекция Точки и Колекция Пролет.

Пресата за модел Констраст

Великобритания

Черно-Жълтият абажур от колекция Контраст огрява не само нашия каталог, но и страниците на британското издание GQ Magazin. Един месец след дълга и въодушевена кореспонденция с наша клиентка най-сетне получихме отговор от нея. А отговорът? Отговорът е че когато обичаш онова което вършиш, създаваш красоти, които хората забелязват! Оказа се, че нашата клиента работи за британския GQ Magazin и че публично ни е благодарила от страниците на списанието, публикувайки черно-жълтия абажур.

Каталози