Ръчно Изработен Бутиков Полилей Модел Медният Испанец

Ръчно Изработен Бутиков Полилей Модел Медният Испанец
Цена : 275.00лв.

Кат. номер: CopperSpaniard

Ръчно изработен бутиков абажур Модел Медният Испанец.Ръчно изработен абажур от Колекция Мед - дизайнерско изпълнение, което комбинира в себе си меките нюанси на медта и огнения червен цвят. Медният Испанец е абажур, който ще съживи интериора и ще разпали всеки акцент в помещението до нажежаване, ще придаде неповторим стил и тежест. Бляскавата мед във вътрешността и огнено червено отвън ще създадат невероятен уют във всяко едно помещение.

Всяка една бутикова лампа от Колекция Мед може да се изработи и като лампион, основа от естествени материали във всякакви цветове или такава от метал - оставяме решението на вас. Моделите са подходящи за лоби бар, ресторант, рецепция, хол, спалня.

Посоченото осветително тяло е със следните размери:

Диаметър: 30 см

Височина: 30 см

Своята бутикова лампа може да поръчате във всякакви размери, съобразени с помещението и интериора на вашия дом. Може да изберете конус с нестандартни размери, елипса, квадрат или правоъгълник. Окачването също може да бъде индивидуализирано - директен монтаж на тавана или свободно падащ полилей.

Колекция Мед е най-новото ни иновативно допълнение към продуктовата гама, която предлагаме. Наситени, богати цветове отвън съчетани с топли медни нюанси във вътрешността. Очарованието на абажурите е още по-голямо при включено осветително тяло, хармонията на цветовете покорява и придава уют на всяко помещение.

Всички полилеи от Колекция Мед се предлагат в комплект с хромиран пендел (кабел) изработен от един от лидерите на компоненти за осветителни тела.

Параметрите на пендела са, както следва:

Дължина 150 см,Е27, 230V, 50/60Hz IP20 Максимално тегло - 3кг / Лампите Запприани са с тегло до 1 кг/.

Каталози