Ръчно ляти Парфюмни свещи от палмово масло, Аромат Люляк, Натурален Веган Продукт

Кат. номер: candle-lilac
Рейтинг: 0/5
Парфюмна композиция с бавно горене, без отделяне на вредни емисии

Количество:
Цена :
19.90лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер

Поръчай с едно обаждане
089 333 1294
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Описание

Ръчно ляти парфюмни свещи, Аромат Люляк

-бавно горене, над 50 часа

-вместимост: 220 мл

-богата парфюмна композиция, разработена във Франция специално за Студио Запприани: Привлекателен аромат на пролетни цъфнали люлякови венчелистчета с нотки на чист ванилов мускус

-палмово масло-восък без отделяне на вредни емисии

Стили, елегантни, ароматни и не само това!

Какво отличават нашите ръчно изработени свещи?

Високата прецизнос на изработка и висококачествените материали съобразени с природосъобразния начин на живот отличават този продукт от масово предлаганите. Палмовото масло е  най-добрият продукт за изработка на висококачествените свещи. Свещите са направени изцяло от натурално, сертифициарно палмово масло с максимално бавно горене за дълга издържливост и ароматизиране на помещенията, в който освен красив акцент са и естествен ароматизатор.

Какво е памет на свеща и кога тя гори бавно?

Винаги при първо запалване на свеща оставете най-горния слой да се разстопи на цяло без фитила да е оформил дупка в самия восък. По този начин свеща придобива "памет" , восъка да се разтапя на цяло и гори в пъти по-бавно. Нашите свещи имат горимост над 50 астрономически часа.

Палмово Масло:

Палмовото масло е дестилирано, природно чисто, есенциално олио. Този натурален продукт е отгледан и добит по напълно естествен начин. Плодовете на палмата са събрани на ръка след което се дестилира чрез пара, без абсолютно никакво съдържание на химикали. Полученото палмово масло е хидрогенерирано или втърдено и превърнато в свещи.

В сравнение с другите продукти за изработване на свещи като парафина, който е добавъчен продукт за получаане на бензин и чийто изпарения са изключително вредни, палмовите свещи горят ЧИСТО. Това означава, че не замърсяват въздуха и не излъчват неприятна миризма на масло както парафиновите, освен това димят по-малко. Изгарянето на парафиновите свещи отделя значително количество вредни емисии CO2 и образува нездравословни условия за живот.

Палмовото масло е 100% Натурален Веган Продукт, НЕ е ГМО модифициран. Пламъка на палмовата свещ е стабилен и по-ярък в сравнение с останалите свещи. Палмовата свещ има отличително предимство с по-продължително горене от парафиновите и соеви такива. Те са твърди и сухи, разтапят се постепенно, без да изгубят формата си. Могат да устоят до 60°C Градура, което ги прави издържливи и през най-горещото лято.

Ръчно лятите свещи на Studio Zappriani се предлагат в различни парфюмни композиции. Може да бъде създаден и брандиран индивидуален фирмен продукт по запитване.