Двама влюбени си говорят за любов

Двама влюбени си говорят
за любов

Ромео и Жулиета закачливо си разменят сърчица, сякаш нежно се ухажват. Разбира се можем да ги кръстим по ваш избор и да допишем правилните думи към вашите възлюбени.

Сватбена, различна и много весела книга за гости.

Сватбена, различна
и много весела книга за гости.

Посланията към младоженците ще напишат самите гости върху абажура, който на по-късен етап може да бъде едно изискано и интересно осветително тяло във вашия дом.

Можем да го напишем вместо вас

Можем да го напишем
вместо вас

Ще изпишем думите ви или ще нарисуваме, това което желаете. Идеите и посланието ще останат плод на вашето въображение.

Оригинална Сватбена книга за гости

Оригинална Сватбена книга за гости Осветително Тяло Модел Амур

Сватбена, различна и много весела книга за гости е осветително тяло модел Амур. Много оригинален и индивидуален подарък за младоженци. Модел Амур е нашия вариант за сватбена книга.

Показаният модел е с размер 50 см в диаметър и 25 см височина.
Цена: 159.00лв.
В цената е включен пендел с крушка

 

Ето я нашата "сватбена, различна и много весела книга за гости". Модел Амур е нашия вариант за сватбена книга. Абажур в изчистено бяло с изрисувани елементи на влюбена двойка. Имената на младоженците също така могат да бъдат изписани върху абажура.

Пожеланията към вас ще бъдат осветявани през целия ви живот, носейки в себе си символиката и смисъла на щастливия семеен живот. "За по светли дни", както обичаме да казваме ние от Zappriani.

Модел Амур е изключително весел, оригинален и много практичен подарък за младоженци. Красивият спомен от този така незабравим ден ще бъде преплетен по един много практичен начин в дома и ежедневието на младото семейство. Меката, бяла светлина ще озарява посланията със своята символика за щастлив семеен живот.

Абажура може да бъде изработен и в други големини според желанията на клиента. Част от размерите са показани, ако вие имате желание за друг размер се свържете с нас.

За да няма дублиране ние записваме имената на младоженците, датата и мястото на събитието. По този начин гарантираме за уникалността на вашия подарък.


Послание с маслодайно ухание

Послание с маслодайно ухание

Декоративни шишенца с пълнеж от ароматни рози и послание.

Ед. цена Брой Обща сума
5.50лв. по
{{ (poslanie.price * poslanie.qty).toFixed(2) }} лв
Минимален брой шишенца при поръчка 20бр
Каталози