Тебеширена боя, Autentico, Venice Lime Paint - Aged Paper

Кат. номер: Venice Lime Paint - Aged Paper
Рейтинг: 0/5
Тебеширена боя, Autentico, Venice Lime Paint - Aged Paper

Изберете разфасовки:

{{ opt.title }}
{{format_price(opt.RegularPrice)}} {{format_price(opt.price_final)}}
Цена :
69.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер
Изчисли с калкулатор
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Описание

Тази висококачествена варова боя е проектирана да даде дълготраен, уникален завършек с превъзходно покритие и красива дълбочина на цвета.
В исторически план варовата боя е била широко използвана поради нейните уникални свойства, които сме приели в полза на човечеството; Autentico Venice е направен от чиста гасена вар, естествени пигменти и не съдържа синтетични свързващи вещества. Изцяло натурален и екологичен продукт.
Venice варова боя може да се използва и ако стените ви вече е боядисани- използвайте нашите продукти Vintage или Velvet, за да осигурите перфектната минерална основа и да скриете несъвършенствата, след което боядисайте с Venice.
Много е лесно да нанесете сами Autentico Venice. Уникалната природа на варовата боя създава фини цветови нюанси с ефект на ивици или облаци. За да получите този красив ефект, не е необходимо да използвате някакви специални техники а подходящи инструменти. Комбинацията от вар, пигмент и вода ще създаде ефект по естествен начин. Не е необходимо да нанасяте два цвята един върху друг или да използвате други трудни техники за нанасяне. Всичко е в боята!
Веднъж боядисана, лаймовата боя може дори да бъде полирана, или с мека кърпа, или с длан.