Тебеширена боя, Autentico, Cafe au Lait - Volterra

Кат. номер: Cafe au Lait - Volterra
Рейтинг: 0/5
Тебеширена боя, Autentico, Cafe au Lait - Volterra

Изберете разфасовки:

{{ opt.title }}
{{format_price(opt.RegularPrice)}} {{format_price(opt.price_final)}}
Цена :
199.00лв.
Доставка
Безплатна
до офис на куриер
Изчисли с калкулатор
Продуктите с марка Studio Zappriani са с 5 години гаранция
30 дни право на връщане
Безплатна доставка на поръчки на стойност над 200.00лв
Консултация с интериорен специалист

Описание

ПОДГОТОВКА: Стената трябва да е суха, чиста, стабилна и без замърсявания, мазнини или плесени. Уверете се, че стената е гладка и няма замърсявания по нея, в случай на неравности трябва да бъде шпаклована.В най добрия случай трябва да бъде нанесен един слой Autentico Primer след което да се остави да да изсъхне за 4 часа.

ПРИЛОЖЕНИЕ: 1. Нанесете един или два слоя Autentico Velvet, оцветени в същия цвят като боята Volterra, нанасянето трябва да бъде с валяк. Оставете да изсъхне за 2 часа между слоевете. 2. Отворете кутията на Volterra и разбъркайте добре. Това е тежка боя. В случай, че боята е твърде гъста, добавете вода (макс. 5%), което я прави подходяща за нанасяне с четка. 3. Нанесете Volterra само в един обилен дебел и равномерен слой, като запазите мокър ръб. 4. Когато Volterra започне да изсъхва - можете ясно да забележите, когато след 10-20 минути се появят по-леки петна - изгладете Volterra с мистрия или шпатула от неръждаема стомана. Дръжте мистрия под ъгъл от 25 градуса и не задавайте прекалено голям натиск, след което всички съществуващи следи от четки. 5. Оставете да изсъхне поне 8 часа. 6. Когато Volterra изсъхне напълно, изгладете с мистрия отново, за да разкриете лъскавия завършек в стил таделакт. 7. Когато трябва да се получи матово покритие, шлайфайте с шкурка 600 на ръка и почиствате с мека четка за да отстраните останалия прах по нея. 8. Нанесете два слоя Autentico Sealer, за да направите стената водоотблъскващ.

Моля, обърнете внимание: Поради съдържанието на гасена вар в Autentico Volterra, препратката към цветовете е представителна за цвета, но не и за цялостното покритие. Volterra изсъхва бързо, особено през лятото. За да избегнете изсъхването на Volterra по-бързо, отколкото можете да изгладите гладко, препоръчваме да работите по двама на по-големи стени и / или по-високи температури.
Горното е общо описание на приложението. Чрез прилагане на множество цветове мокро в мокро и обединяването им по време на измиване с ръка, се постигат зашеметяващи ефекти. Винаги правете пробен тест на малка дъска, за да видите ефектите.

ПОКРИТИЕ: 2,5 L покрива приблизително 10m2 в зависимост от повърхностния профил и техниката на нанасяне. Изчислете общия m2, за да покриете предварително и съобразете необходимите обеми. Винаги смесвайте в отделен контейнер общия обем, необходим, ако трябва да използвате повече от един слой. Тъй като Volterra е 100% минерал, това е необходимо, за да се избегнат малки разлики в крайния цвят .