Return merchandise

Имате право да върнете продукт от каталога в 14 дневен срок след получаването му без да посочвате причина (чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите), освен в случаите описани в ал.2 на чл.55
Приемаме обратно само продукти, които са в добър търговски вид и видимо не са ползвани, експлоатирани и могат да бъдат приети като нова Стока, не липсва касов бон.

При връщане на продукт, когато той отговаря на поръчаното от клиента, разходите за куриер са за сметка на клиента (освен при проблем с ка>чеството на продукта. Можете да изпратите продукта/ите до офис на Еконт гр.София – офис Бокар, за Лимит 13 ЕООД.

If necessary to return an amount paid by card on contracted and carried out by us services, this will be done through a credit transaction to the card that the payment was made.

If any quality problems we will replace, make a discount or refund the cost as shipping cost is on our expense (art. 124 of the Bulgarian Consumer Law)

Лимит 13 ЕООД възстановява в 30 дневен срок платената за продукта/ ите сума (чл. 55, ал.6 от Закона за защита на потребителите), след като се увери, че продуктът е в продаваем вид, по дадена от клиента банкова сметка.
Гаранцията на всички ръчно правени абажури от Лимит 13 ЕООД е 12 месеца, като не включва осветителни елементи-пендел, ел.крушки, които не са част от производството на Лимит 13 ЕООД.Гаранцията на ел.елементи се предоставя от техния производител.

Моля, обърнете внимание на следните специфични случаи:
- Продукт може да бъде върнат или заменен, при стандартни поръчки (Модела е част от нашия каталог/онлайн магазин).
- Продукта не е специфична поръчка изработена по желание на клиента.
- Ако Модела е специфичната поръчка която е изработена и отговаря на поръчаното от клиента, размяна или рекламация не се приемат. При технически проблем на специфична поръчка рекламацията е възможна в рамките на гаранционния период.
- Връщаме, правим отстъпка в цената или заменяме нестандартна поръчка, само когато не сме спазили следните параметри по поръчката: основен цвят и цвят на елементите, модел, диаметър, форма, материал за изработка.


Download the claim form

Каталози