Пресата за нас

Lampion.E в списание Наш дом

Брой Октомври/Ноември 2020 година

Традиционно за 15-ти пореден път в средата на октомври екипът на списание „Наш дом“ връчи наградите „Интериор на годината“, на отличените най-добри български частни и обществени реализирани интериорни проекти, публикувани през 2019-та година на страниците на списанието. Studio Zappriani вече втора година участва в наградния фонд на събитието, а в актуалния брой на списанието се включихме с представяне на концепцията ни Zappriani Home и с актуална визия на Lampion.E - нашият авторски модел, който получи първа награда "Българска мебел на годината" на изложението "Светът на мебелите" 2019 година.

attached image

attached imageattached image


attached image
КОЛЕКЦИЯ КОЛЕДА

ИТАЛИЯ
Веселото коледно настроение на Zappriani стигна чак до Италия! Колекцията ни от ръчно изработени коледни аксесоари гостува в Instagram профила на LOVEThESIGN, в който можете да откриете интересни идеи за обзавеждането на дома, както и най-новите тенденции в дизайна. Този път популярният блог се спря на Zappriani, предлагайки на своите последователи "най-сладките идеи за подарък за всички сладкари и любители на сладкишите".

ЗА МОДЕЛ ЕКО

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Модел Еко „грее“ от страниците на британското списание House & Garden Magazine. С капка изненада, щипка гордост и цели литри радост открихме, че Еко е включен в един от броевете на списанието на страниците посветени на Вдъхновяващи Интериори. Е, ние със сигурност се вдъхновихме! (Повече за изданието вижте тук)!

ЗА МОДЕЛ КОНТРАСТ (ЧЕРНО-ЖЪЛТ)

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ
Черно-Жълтият абажур от колекция Контраст огрява не само нашия каталог, но и страниците на британското издание GQ Magazin. Един месец след дълга и въодушевена кореспонденция с наша клиентка най-сетне получихме отговор от нея. А отговорът? Отговорът е че когато обичаш онова което вършиш, създаваш красоти, които хората забелязват! Оказа се, че нашата клиента работи за британския GQ Magazin и че публично ни е благодарила от страниците на списанието, публикувайки черно-жълтият абажур.

МАЙСТОРИ НА СВЕТЛИНАТА

БЪЛГАРИЯ
Списание "НАШ ДОМ" заложи на качеството и представи "Майстори на светлината - Студио Zappriani", за първи път на българския читател! В статията ще откриете малко за нас, за тенденциите в осветлението, както и малко мисли и размисли ала Тя и Той. Посетете нашия свят, като прочетете целия материал в октомврийския брой на списанието за 2014г.

СЕРИЯ ДЪГА

ПОЛША
Осветителните тела от серия Дъга можете да откриете и в блога на Дамян Видовски – DesignLove. Самият Дамян е притежател на абажура Еднорог и след контакта си с нас, той публикува въодушевената статия „Лампи направени със страст“. Ние наистина влагаме любов и много внимание в изработката на нашите осветителни тела и истинската награда е когато това бъде забелязано и оценено!

ЗА МОДЕЛ WOODSTOCK

САЩ
Ретро модела ни Woodstock гордо се подвизава на страниците на американския блог Outblush. Блогът публикува най-добрите предложения в редица категории, а ярката индивидуалност на нашия ретро модел грее на страницата с предложения за осветление. И така – както пишат в Outblush, ако търсите ретро стила, но го искате с по-елегантна визия, то модел Woodstock е точният избор!

ДЕТСКА ЛАМПА МОДЕЛ ГОРИЧКА

ФРАНЦИЯ
Нежните и свежи горски мотиви са изключително подходящи за детската и бебешка стая – това са открили авторите на френстия сайт Dans ma chambre il y à, който предлагат идеи за декорация на стаята на всеки малчуган. А в една от страниците на сайта наднича и нашият модел Горичка – готов да озари детската стая и да подари спокоен сън на цялото семейство.

СЕРИЯ ДЪГА, МОДЕЛ МАГИЯ

ГЕРМАНИЯ
Имахме невероятното удоволствие и чест модел Магия да бъде тестван не от кой да е, а от редактора на един от най-популярните блогове за интериор и дизайн в Германия – Raumideen. Още по-голямото признание дойде когато главният редактор на блога избра нежното зелено сияние на модела да осветява именно неговата трапезарията! Това е човек, който се е докоснал до безброй дизайнерски решения в сферата на осветителните тела и неговият избор бе нашият модел Магия!

ЗА ВЕСЕЛИТЕ ТОЧКИ

БЪЛГАРИЯ
Нашите закачливи, весели и шарени точки огряват дома на страхотната BinaBanBina! Тя самата твори прекрасни красоти, които предизвикват усмивки на лицата на малки и големи. За нас е чест и изключителна радост, че талантливата BinaBanBina избра именно Zappriani и нашите цветни Весели точки.

КОЛЕКЦИЯ МЕД

БЪЛГАРИЯ
Октомврийският DIBLA Wallpaper e проект на Kapitanov Design със скромното участие на Студио Запприани. В него ще видите нежния блясък на нашата изящна, изчистена и стилна Колекция Мед. Насладете се и вие на съвместния ни проект – The Brewery.

МАЙСТОРИ НА АБАЖУРОПРОИЗВОДСТВОТО

БЪЛГАРИЯ
Сайтът fashioninside.bg ни определи като майсторите на абажуропроизводството – за нас е чест! Прочетете малко за нашата история и страст и влезте в света на Студио Запприани през погледа на fashioninside.